četrtek, 20. januar 2022

Večerno dogajanje ali Pišemo z roko - 1. del

Tudi po večerji se pri nas še na polno dogaja. Prav zaradi tega pišemo objave šele danes, včeraj so namreč naše očke bile že preveč utrujene. 

Ponovno smo se razdelili v dve skupini in medtem ko so učenci 7. c razreda igrali družabne igre in igre za izboljšanje medsebojnega sodelovanja, so se učenci 7. b razreda podali v popolnoma drugo smer. 

Seznanili smo jih namreč s Tednom pisanja z roko, ki prav v tem tednu poteka na pobudo društva Pišimo z roko. Zakaj je dobro pisati z roko so učenci po večini že vedeli, kljub temu smo prednostim pisanja z roko namenili kar nekaj časa. Tudi korakom do izboljšanja naše pisave. In sledila je prva aktivnost: najlepše kar se da zapiši besedilo slovenske himne. 






Izbrali smo tudi štiri najlepše izdelke, dva med fanti in dva med dekleti. Vas zanima, kdo je bil izbran? 



Med fanti sta bila izbrana Jakob Skaza in Rok Mogu, med dekleti pa Sofia Štih in Neja Jankovič.

Sledila je še druga aktivnost, ki pa bo razveselila predvsem vas, dragi starši. Kdaj ste nazadnje prejeli razglednico z lepimi pozdravi kakšnega dopustnika? V naslednjih dneh se lahko nadejate, da se bo to ponovno zgodilo. Učenci 7. b razreda so vam namreč sami izdelali razglednico z lepimi pozdravi iz Vojskega. 









Tako smo večer tudi zaključili in se počasi, počasi, ampak zares počasi odpravili spat. Nekaj minut čez polnoč smo prebivalci doma tudi zares zaspali in se popeljali v naše sanje. 

Mimogrede, med nastajanjem tega zapisa je učiteljico, zadolženo za "stike z javnostjo" v skupnem prostoru presenetila obiskovalka. Vas zanima kdo pomaga čistilki opraviti njeno delo? 




Pa lep pozdrav iz Vojskega, kjer si trenutno prepevamo ... 

Sneg je, glej zunaj sneg je ... 

Bela snežinka, ki pada ... 

Gremo na smučke, smučke ...


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.